Ochrana osobných údajov

"Moje očakávania sú napĺňané a predčené pomerne konštantne a to nepreháňam :)!"
Miroslav, Liwsoft
"Veľmi sa mi páčilo, ako ste sa pri oprave postarali aj o detail, ktorý som vôbec nehlásil. Ďakujem."
Vlado, VIS Plus
"Vďaka, ste perfektní... váš promptný a aktívny prístup ma až neočakávane a v dobrom zaskočil."
Martina, Košice
"S Vašou prácou som spokojná, kolega pracoval rýchlo, s viditeľným prehľadom a pochopením pre moje antitechnické "schopnosti". Pri ďalších možných problémoch sa určite opäť s dôverou obrátim na Vašu firmu."
Katarína, Košice
"Ďakujem, výborný návod, podarilo sa mi to nastaviť a aj mi to funguje :)."
Zuzana, Košice
"Pozdravujem pri príležitosti odskúšania nových emailových adries, som rád, že to promptne funguje podľa osobnej dohody. Ďakujem."
Peter, Košice
"Vďaka, všetko funguje, ako má, ste šikovní."
Viktor, Medeurix
"Ďakujem za expresne vybavenú opravu a pomoc pri riešení technických problémov."
Katarína, Košice
"Ďakujem veľmi pekne, žiaci to už majú zablokované, takže ste mi opäť pomohli :)."
ZŠ, Košice
"Naše deti tie tablety milujú."
CŠPP, Košice
"Musím pochváliť prístup Vášho kolegu, je ochotný a trpezlivý :)."
Daniela, Košice
"ĎAKUJEM! A samozrejme, že reklamu budem robiť každému v okolí. Internet funguje bezchybne. Ďakujem Vám ešte raz - nie len za vždy perfektnú prácu, ale najmä za ľudskosť a pochopenie."
Katarína, Košice
"Môj chlpatý krpec mi dáva zabrať - tá ochrana káblov je super!"
Tatiana, Košice
"Ešte raz veľká vďaka kolegovi za záchranu nabíjačiek."
CŠPP, Košice
"Okamžitá oprava adaptérov bola od Vás veľmi milá. Verný zákazník ďakuje :)."
Tatiana, Košice
"Ďakujem za promptný a pohodlný servis :-)!"
Vladimír, Košice
"Juuj, celkom zaujímavé služby máte :-O! Fakticky!"
ZŠ, Košice
"Teším sa, že ste ma podrobne informovali, je to pre nás dôležité. Ďakujem Vám za pomoc."
o.z. Pamiatky na Slovensku
"Ďakujem za email plný podstatných a vecných informácií. Takýto prístup sa mi veľmi páči."
Viliam, Košice
"Ďakujem, ďakujem a ďakujem! Mám radosť :)!"
Viliam, Košice

Ochrana osobných údajov

Tvorba bezpečnostných projektov na ochranu osobných údajov
Analýza stavu bezpečnosti priestorov, lokálnej siete a zariadení
Zodpovedná osoba so skúškou Úradu na ochranu osobných údajov
Školenia používateľov v oblasti ochrany osobných údajov
Bezpečnostný projekt za 20 eur kúpený cez web? Radšej nie. U nás dostanete všetky potrebné konzultácie, kvalitne spracované podklady, odborné školenia a priestor na akékoľvek otázky - využite ho čím skôr emailom alebo telefonicky.

Referencie: Tretí sektor, cirkvi a neziskovky